subject: nike free 5.0 flyknit damesPosted: 9:44pm, Aug 12, 2016
offline
3 posts
Ervaren nike free 5.0 flyknit dames een verandering van een groot aantal representatieve modellen voordat het definitieve ontwerp bereikt, onder de post Ben Yun, chief designer bij de band, deze schoen biedt ontluchting prestaties in de teen en ook tong delen Flyknit een structuur in de hiel samen met de gesloten structuur nike free 3.0 flyknit dames bieden veel meer op de voet. Strakke vormgeving boven de bodem essentie met de originele Air Max een enkele paragraaf echo's ultra lichte flexibele vorm naar een meer comfortabele orthodontische behandeling structuur te bieden.

"De nieuwe nike free 3.0 flyknit heren Nike Air Max een bepaalde in 2012 gelanceerd in het materiaal van Flyknit (Flyknit is een weeftechniek die een single-layer geweven bovenste polyester garen), gezegd dat typisch de lichtste ooit Nike Air Max een bepaalde Shoes paragraaf. Ben Yun introduceerde, de Flyknit spullen in de Air Max 1 is moeilijk: ""Consumenten weten al deze schoenen verschijnen als, dus je wilt herlancering dit paar schoenen of laarzen, je veel energie nodig heeft, maakt gebruik van een veel tijd , terwijl ik zou kunnen gebruiken van nieuwe technologieŠ»Ťn, aan de ene kant te laten uitzien als een Air Max schoenen gemaakt op basis van te herstellen. """

"Air MaxUltra Flyknit 1, nike free 3.0 flyknit kopen behalve in sommige delen van de teen en taal Flyknit een open architectuur met naadloze technologie veel ondersteuning, ook de bovenste locatie verder grotere doorstroming door eenvoudig ponsen. De meerlagige samenstelling van het gesloten bovenloop tot het midden van de hiel voldoende steunvoeten leveren. Billy Yun introductie, een van de factoren zoals deze sneaker ontwerp is om mensen om meer comfortabel om te dragen krijgen: ""We maken gebruik van stof is zeer zacht, soepel gebruik van technologie, en garens Flyknit ook kan worden hard-wired aan te passen, dichtheid, elasticiteit kan worden gewaarborgd, zowel luchtdoorlaatbaarheid zorgen en comfort te behouden. """


emailpm
There are 1 posts in this topic.
Currently Reading:
Powered byCommunitY