subject: PSG Neymar Jr 10 pelipaita puheenPosted: 11:39pm, Aug 25, 2017
offline
3 posts
Borgba ei ole kallein! Katsokaa nyt 100 miljoonaa ostaa hänelle myös tappiota se?

Nei Maer 222 miljoonaa euroa liittyä Pariisiin, hän itse, isänsä tyytyväinen, on henkilö on onnellinen - Bogba. Kauden jälkeen hän lopulta purkasi maailman ensimmäisen arvoisen taakan, sitten ranskalainen keskikenttäpelaaja pystyi vihdoinkin keskittymään kaiken huomiota koulutukseen ja kilpailuun. Mutta vuoden kuluttua Burgban paluusta Manchester Unitediin, kun tarkastelemme 12 kuukautta sitten 89,3 miljoonan punnan pienentyneen siirron, se olisi voinut tehdä PSG Neymar Jr 10 pelipaita puheen, joka oli hyvin erilainen kuin 12 kuukautta sitten.

Vuosi sitten, lähes kaikki olivat vakuuttuneita siitä, että Manchester Unitedin Bogba maksaa 89,3 miljoonaa puntaa siirtomaksua, on ehdottomasti hyödynnetty irtotavarana. Mutta tämän kuun alussa Nei Maer on 222 miljoonaa hämmästyttävästä rahansiirrosta Pariisin Saint-Germainiin, Brasberg jatkaa Brasilian hyökkääjää sen jälkeen, kun siirron arvo on yli kaksinkertaistunut. Hän lopulta poistasi "kalleimpien pelaajien historian", Real Madrid pelipaidat valtavan psykologisen taakan, joka lopulta pystyi rauhoittamaan mielen keskittymään vihreään kenttään. Bogban huomautukset, jotka riittävät heijastelemaan viime vuonna, sitoutuivat siihen, kuinka raskas psykologinen paine.

Ensimmäisellä kaudella, kun hän palasi vanhalle Trafford-stadionille, Bogba pelasi 51 peliä Manchester Unitedissa useilla kilpailuilla ja sai yhdeksän maalia. Premier League pelasi 30 kertaa, sijoitettiin 5 maalia Just katsella tietoja, Borgba suorituskyky ei ole hyvä, ja jopa voidaan sanoa olevan Englanti pelipaita hieman keskinkertainen, mutta emme voi sivuuttaa sitä, eli Ranskan keskikenttäpelaaja vuosittaisissa tapahtumissa 9 kertaa oven runko, jos onnea taas Hyvä sanat, ehkä hän maksaa vastaus on enemmän "näyttää hyvältä". Objektiivisesti ottaen Borgba viime kauden pelata ei ole huono, kun hän ei voi pelata sillä aikaa, Manchester Unitedin yleinen suorituskyky on aina erittäin huono, riittää todistamaan, että Ranskan kansainvälinen keskikenttäpelaaja merkitystä Red Devils. Ja joka tapauksessa Manchester United on loppujen lopuksi ollut viime kaudella saada League Cup, Euroopan Cup kaksi todellista mestaruuskilpailun pokaali ja palasi Mestarien liigan perheen, prosessissa Red Devils matkan Borgba ovat tehneet Jatkuva panos.

Näyttää nyt siltä, ​​että "historian ensimmäinen palkinto" on erityinen henkilöllisyys, joka on yksinkertaisesti Bogbaan sovellettu superdebit-ryhmä (peli-terminologia: viittaa hahmojen, taitojen, ominaisuuksien jne. Tilapäiseen Manchester United lasten pelipaidat vähenemiseen). "Halo" siunaus, fanit, media, kommentaattorit aina pyytävät korkeampia, epärealistisempia standardeja pyytää Borgbaa, joka on ilmeisesti hyvin epäreilua hänelle.
Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.
emailpm
There are 1 posts in this topic.
Currently Reading:
Powered byCommunitY