subject: Vertu pentru BentleyPosted: 7:02am, Jul 31, 2017
offline
2 posts
Acest gadget a fost conceput astfel incat sa devina o „rezerva“ pentru un smartphone complet, astfel incat chiar comercializat in primul rand ca un accesoriu, care este convenabil stocata intr-un capac conventional pentru iPhone 6, de exemplu, sau chiar 5s iPhone. Da, Talkase se potriveste cu usurinta intr-o geanta de transport special concepute, dintre care o parte este telefonul smartphone, iar partea din spate - anvelopa de rezerva.

telefoane in credit chisinau

Pe partea de hardware nu exista revelatii. Talkase - acesta este un telefon GSM normale utilizand cartele micro-SIM. Acesta se sincronizeaza cu telefonul smartphone prin Bluetooth, astfel incat acesta va fi stocat in memoria tuturor numerelor de telefon importante, la fel ca asta, pentru orice eventualitate. Grosimea Talkase de numai 5,5 milimetri, astfel incat sa poata fi usor stocate in portofel.

Talkase large

Pe o singura incarcare telefonul este capabil sa lucreze 100 de ore de timp de asteptare si 2,5 ore timp de vorbire. Daca Talkase inchide - bateria poate detine o taxa timp de cateva luni, fara nici o problema.

telefoane mobile

Campania, care dezvoltatorii Talkase au lansat o kickstarter pe, a castigat mai mult de 37 000 de dolari de la economia planificata initial 60 000. Avand in vedere ca exista inca 23 de zile inainte de sfarsitul de strangere de fonduri - sansele de succes a evenimentului este foarte mare. Puteti lua parte la ea si sa cumpere un telefon mic Talkase, precum si un caz smartphone cu celula la „roata de rezerva“, la alegere (iPhone 5s, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus) pentru doar 35 $.
emailpm
There are 1 posts in this topic.
Currently Reading:
Powered byCommunitY