subject: Ale Brown Højdepunkter nyeste Jordan Trainer ST PremiumPosted: 12:40am, Mar 14, 2017
offline
7 posts
Space Jam sæsonen er næsten over os, hvilket betyder, at vi kan forvente at se nogle "andre" Jordan Brand ydeevne og livsstil silhuetter få dækket i den populære farve scheme.The jordan ultra.fly er en af ​​disse sneakers, der er blevet ramt med Space Jam behandling som vi se sneaker ovenfor som det er blevet dækket i sort i det meste af den øverste med Concord detaljer på de Jumpman logoer, der er blevet placeret af anklen og på tungen. En hvid mellemsål og en isnende blå ydersål fuldføre udseendet på denne Jordan Ultra.Fly.

Hvis du er nede med Jordan Brands livsstil modeller, så tag et kig på denne tonale Soar Blå colorway af den nye jordan eclipse Chukka. Ligesom tidligere par af den nye model, dette par vælger også at komme med en tekstil vævet konstrueret øverste. De vævede hits er placeret over hele den øverste undtagen neopren tungen. I forhold til farveskema af skoen, kommer den i Soar Blå og, ja, endnu mere Soar Blå. Den tonale udseende placeres over skoen, hvilket resulterer i en meget fed udseende. Jordan Branding vises på både pull fane og hæl tungen, men for det meste, er det ikke tage væk fra det minimalistiske udseende af skoen. Ønsker du at få et par? Find disse i dag på udvalgte forhandlere til $ 130.

Den nye jordan trainer st er planlagt til at modtage flere colorways, der er egnet til den varme årstid, som det er fremvist i hvid / infrared.Comprised af et fusioneret jacquard strik tekstil for dens sammensætning, en elefant mønster er forbundne, og focalized på tå boksen og tunge til eksotiske flair. Forstærket med en letvægts syntetisk perforerede sidepaneler, yderligere elementer omfatter en gennemsigtig TPU overlay på hælen, der fremmer flere protection.Pops af infrarød pryder ydersål, at Jumpman logo tværs dens bageste og tungen afslutte det hele fra.
emailpm
There are 1 posts in this topic.
Currently Reading:
Powered byCommunitY